2022. július 26. és augusztus 5. között készlet ellenőrzést, valamint technikai karbantartást végzünk! Ezen időszakban leadott rendeléseik később kerülnek feldolgozásra, azok szállító partnereink felé történő továbbítása augusztus 8-tól veszi kezdetét.

NEMZETKÖZI CSOMAGOK KÉZBESÍTÉSE

Tisztelt Vásárlóink! Nemzetközi csomagjaink a Csomagküldő és a Packeta Group cégcsoporton keresztül kézbesítjük Önöknek, ahonnan az alábbi tájékoztatást kaptuk:

Tájékoztatjuk Önt, hogy a Csomagküldő és a Packeta Group cégcsoport továbbra is korlátozás nélkül szállítja a csomagokat.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a helyzet alakulását és megteszünk minden szükséges óvintézkedést, hogy megóvjuk szerződött partnereinket, a feladott csomagok címzettjeit, valamint kollégáinkat is. Ennek érdekében betartjuk a kormány és az Operatív Törzs által kiadott utasításokat, fokozottan ügyelünk a tisztaságra, fertőtlenítésre. 
 
Magyarországon és a környező országokban kihírdetett vészhelyzet jelenleg nem vonatkozik az áruszállításra, így a csomagok szállítására sem. Ez alól Olaszország az egyedüli kivétel, ahova nem kézbesíthetők csomagok. Mivel jelenleg az online kereskedelelm az egyik legbiztonságosabb vásárlási és értékesítési mód, ezért várhatóan az elkövetkező hetekben megnő a feladott csomagok száma: kollégáinkkal felkészültünk erre a helyzetre is, így megbízhatóan tudjuk kezelni a csomagvolumen erőteljes növekedését. Kisebb csúszások viszont előfordulhatnak a különböző biztonsági intézkedések betartása miatt.
 
Átvevőhelyeinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így azok nyitvatartással kapcsolatos információit igyekszünk naprakészen tartani. Ezek publikusan elérhetők weboldalunkon. A változásokat szintén azonnal lekövetjük adatbázisunkban, így a webáruházak felé mindig az aktuálisan nyitva lévő átvevőpontok és azok adatai kerülnek átadásra. Ez vonatkozik nemcsak a magyarországi átvevőpontokra, hanem cégcsoportunk összes országára. 
 
Amennyiben kérdése merült fel, vagy segítségre van szüksége, bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@csomagkuldo.hu címen, vagy keresse az ön kapcsolattartóját. Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik önnel a kapcsolatot.
 
Az esetleges változásokról – érintse az akár a csomagfeladást, a szállítást, vagy a kézbesítést -  mielőbb tájékoztajuk önt online csatornáinkon (partnerfelület, e-mail, Facebook).
 
Cégvezetőként és felelősségteljes állampolgárként bízom abban, hogy mielőbb túl leszünk ezeken a nehéz heteken és a szokott rendben folytathatjuk tovább életünket.
 
Pajda Marianna
CEO
Csomagküldő.hu Kft. 

További hírek