Szabadság miatt, 2024. július 26. és augusztus 11. között leadott rendeléseik szállító partnereink felé történő továbbítása augusztus 12-től veszi kezdetét. Megértésüket köszönjük, kellemes nyarat kívánunk Önöknek is!

Kosár

Az Ön kosara üres.

Bemutatkozás

Családi vállalkozásunk, 2008-óta végez kereskedelmi tevékenységet Magyarország területén és a környező országokban. 2011-ben édesapám létrehozta a Natúr Centrum webáruházat, melynek akkor elsődeleges termékei Németországból inportált krémek voltak. Az indulást követően a termékkörök folyamatosan bővültek szem előtt tartva a webáruház indításának célját, hogy olyan termékekkel ismertessük meg a vásárlókat, melyek segítenek megőrizni, - esetenként javítani tudják - egészségi állapotukat. Mára már a webáruház közel 50 nemzetközi és hazai gyártó 1500 termékét kínálja vásárlói részére. 
 
2019-ben egy sajnálatos családi helyzetből adódóan a vállalkozás, illetve a webáruház működtetése apáról fiúra szállt. A korábbnál hamarabb tervezett generációváltásból adódóan a webáruház fejlesztése a terevezettnél hamarabb bekövetkezett, integrálásra került a bankkártyás fizetési lehetőség, illetve a Magyar Posta mellett további szállítópartnerek kerültek bevonásra mint például a FOXPOST, GLS, ExpressOne. A családtagok továbbra is jelentős szerepet vállalnak a vállalkozás működtetésben, törekedve arra, hogy minden igényt maximálisan kielégítsenek. A webáruház több mint 10 éves működése óta sok elégedett vásárlótól kaptunk pozitív visszajelzéseket, ami folyamatos motivációt biztosít számunkra, hogy folyamatosan fejlesszünk és egyre több gyártót, forgalmazót vonjunk be értékesítési rendszerünkbe. 
 
Legyen szó akár gyógynövényes krémekről és szappanokról, akár gyapjú termékről, vagy gyógyító mágnesekről, esetleg vitaminokat, étrendkiegészítőket keres a Natúr Centrum az Ön webáruháza! Próbálja ki termékeinket, tegyen egy lépést egészsége érdekében!
 
Gyulavári Attila Zsolt