Kosár

Az Ön kosara üres.

Fenntarthatóság

A Natúr Centrum elkötelezettsége a fenntarthatóság iránt

A Natúr Centrumnál elkötelezettek vagyunk a környezet védelme és a fenntarthatóság iránt. Hiszünk abban, hogy mindannyiunk felelőssége, hogy óvjuk a Földet a jövő generációi számára. Ezért üzleti tevékenységünk minden területén törekszünk a környezeti hatások minimalizálására és a fenntartható megoldások alkalmazására.

Környezetbarát termékek:

Webáruházunkban kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amelyek megfelelnek a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. Termékeinket gondosan válogatjuk, és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy:

  • Fenntartható forrásból: A termékek előállításához felhasznált alapanyagokat fenntartható módon, a környezetet kímélve szerzik be.
  • Környezetbarát csomagolás: A termékeket újrahasznosítható vagy komposztálható csomagolásban forgalmazzuk.

Felelős működés:

Cégünk működése során is törekszünk a környezeti hatások minimalizálására:

  • Energiatakarékosság: Irodánkban energiatakarékos izzókat és berendezéseket használunk, és igyekszünk minimalizálni az energiafelhasználást.
  • Hulladékcsökkentés: A hulladékot szelektíven gyűjtjük, és igyekszünk minél kevesebb hulladékot keletkeztetni.

Támogatjuk a környezetvédelmi kezdeményezéseket:

Aktívan részt veszünk a helyi környezetvédelmi programokban, és támogatjuk a fenntarthatóságot előmozdító kezdeményezéseket.

Ön is hozzájárulhat a fenntarthatósághoz:

A Natúr Centrum vásárlójaként Ön is hozzájárulhat a környezet védelméhez. Válasszon környezetbarát termékeket, és támogassa a fenntartható megoldásokat alkalmazó cégeket.


A Natúr Centrumban is csatlakozott az Újracsomagolva kezdeményezéshez. Olyan használt, de jó állapotú csomagolóanyagokat gyűjtünk amiket mi tovább tudunk hasznosítani. 
Termékeink csomagolásánál igyekszünk arra, hogy a lehető legkisebb környezeti terhelést okozzák. A küldemények biztonságos kézbesítéséhez használt térkitöltő anyagok: térkitöltő hab, darált hullámkarton, kalap-papír, stb., mind 100%-ban lebomló, komposztálható. 

Együtt tehetünk a Föld jövőjéért!