Kosár

Az Ön kosara üres.

Hűségpont rendszer

A Natúr Centrum webáruház jutalmazza a visszatérő vásárlóit.

  

Vásárlóink bizalma és megelégedettsége elsődleges és elengedhetetlen számunkra ezért minden a webáruházban leadott rendelés után hűségpontot írunk jóvá a vásárló virtuális számláján, így következő vásárlása alkalmával még kedvezőbb áron vásárolhatja meg termékeinket.

A hűségpontok értéke minden termék mellett megtalálható a termék leírás alatt!

(100 Ft=1 Hűség-pont)

 

A hűség-pontgyűjtő rendszer használatának feltételei!

 

Hűség-pont-ot gyűjteni csak a Natúr Centrum webáruházban regisztrált vásárlók tudnak!

Telefonon vagy e-mailben leadott rendelés esetén nem tudunk a számláján hűség-pontot jóváírni.

Minden a weboldalon történő vásárlás esetén a rendszer hűség-pontokat ír jóvá a vásárló virtuális számláján, amit a következő vásárlás alkalmával be is válthat, vagy folytathatja tovább a hűség-pont gyűjtését virtuális számláján.

A naturcentrum.hu webáruházaban összegyűjtött hűségpont teljes értékű fizetőeszköz, azt bármilyen termék vásárlása esetén fel lehet használni, akár akciós termékre is.

A hűségpont nem visszatéríthető, át nem ruházható, készpénzre nem váltható.

A hűség-pontgyűjtés nincs lejárati időhöz kötve, azok soha nem járnak le, ameddig a vásárló regisztrációja aktív a webáruházunkban addig a virtuális számláján addig összegyűjtött és be nem váltott hűségpontok is aktívak.

 

Hűségpontok jóváírása és beváltása

 

Webáruházunk a regisztrált felhasználók számára nyit egy virtuális számlát, melyre automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres vásárlásért kapott hűség-pontok.

A hűségpontokat a rendszer csak a csomag átvételét követően írja jóvá!

(Át nem vett csomag esetén nem jár hűségpont jóváírás)!

 

A vásárlások során a hűség-pontok összeadódnak és a vásárló dönti el, hogy mikor szeretné felhasználni azokat, akár egyben vagy akár megbontva is.

A hűségpontok 1:1 arányban válthatók be. Vagyis 1 hűségpont 1 Ft-nak felel meg.

A megrendelés során a Fizetési módnál tudja bejelölni, ha hűség-pontot is szeretne felhasználni a fizetendő végösszegnél.

Amennyiben hűség-pontot is felhasznál a fizetéskor a rendszer automatikusan levonja annak értéket a fizetendő végösszegből!