Myrobalan termékek.

A Myrobalan márka termékei a tibeti gyógyászat gyógyszer-készítési elvén lettek összeállítva Erdélyi Zoltán tibeti gyógyász által, így készítményeink e tekintetben egyedülállóak a magyar piacon.

A Myrobalan termékek speciális gyógynövény-keverékek, melyek gyártása Magyarországon történik, a gyógynövényeket pedig főként Németországból a nagy múltú Galke-től rendeljük. Tej-, glutén és mai divatos szóval "mindenmentesek" vegán kapszulában. Szóval maximálisan megfelelnek a mai elvárásoknak.

A márka első terméke a BioXan volt, mely egy nyugtató, kiegyensúlyozó gyógynövénykeverék 24-féle gyógynövényből. Ez a termék 4 éve van a piacon. Azóta 7 másik termékünk is forgalomba került és nagyon pozitívak a visszajelzések. Több orvos és természetgyógyász is ajánlja már, ami azt gondolom nagy elismerés. Dr. Pusztai Zoltán és Dr. Ketskés Norbert csak 2 példa. NoDida nevű gomba, féreg és parazitaellenes termékünknél ,laboreredményekkel igazolt pozitív eredmények is vannak már, ezeket hamarosan fogjuk kommunikálni.

8 Myrobalan termék található.