Híreink

AROMAX frissítés

Az aromaterápia napjainkban ismét trendi, amit egyre több ember használ. Az illatokat széles körben alkalmazhatjuk, hiszen nemcsak ellazulni, de koncentrálni vagy felfrissülni is segíthetnek, alkalmazásuk pedig meglehetősen egyszerű.

tovább »

BLACK FRIDAY

Az idén 8 éves Natúr Centrum webáruház a BLACK FRIDAY alkalmával 8% kedvezményt biztosít a rendelt termékek árából! (a kedvezmény a szállítási költségekre nem vonatkozik)

tovább »

TALÁLKOZZUNK!

Az elkövetkezendő időszakban számos helyszínen kereshetnek bennünket! Vásárlás előtt megtapintaná, kipróbálná a kiszemelt terméket? Segítséget kérne az Önnek leginkább megfelelő termék kiválasztásában? Találkozzunk személyesen!

tovább »

Készüljünk az őszre!

Készüljön fel a Natúr Centrummal az immunrendszert kihívások elé állító időszakra. Tekintse meg étrend-kiegészítői, vitamin kínálatunkat.

tovább »

BÁNYÁSZ NAPI KEDVESSÉG

Szeptember 1-én ünnepeljük Magyarországon a Bányász Napot, ennek apropóján az ásványékszert rendelők között ajándékokat fogunk szétosztani.

tovább »

Árfrissítés!

Webáruházunkban 2019. augusztus 24-től a frissített Kräuter® valamint a Biotissima® termékek árai érhetőek el!

tovább »

HŰSÉGPONT!

Kedves Vásárlók! Ugye Önök is szeretnének olcsóbban vásárolni? Mi megértjük ezt, és felkínálunk egy remek lehetőséget a megvalósításhoz! Vágjanak bele bátran, csak nyerhetnek vele!

tovább »