Kosár

Az Ön kosara üres.

Rendelés segédlet

Kedves Vásárlónk!

Üdvözöljük a Natúr Centrum webáruházában, ahol egyszerűen, gyorsan és kedvező áron rendelhet vitaminokat, gyógynövényeket, naturkozmetikumokat, bio és reformélelmiszereket, gyajútermékeket, ásványékszereket. 

Ezúton szeretnénk a rendelés leadásához, valamint a regisztrációhoz segítséget nyújtani: 

1. REGISZTRÁCIÓ

A webátuház jobb felső sarkában találja a BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ/ELFELEJTETT JELSZÓ opciókat, amennyiben még Ön nem regisztrált felhasználónk kérem kattintson a REGISZTRÁCIÓ lehetőségre. (képen pirossal jelölve)

2. ADATOK MEGADÁSA

Elsőként kérem adjon meg egy felhasználónevet, egy e-mail címet (erre a címre érkezik az aktiváláshoz szükséges link), valamint egy 5-12 karakter közötti jelszót (a későbbiekben ez módosítható. Következő lépésként kérem pipálja ki az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Szabályzat elfogadását, majd kattintson a TOVÁBB gombra. Következő részben a csomagküldéshez elengedhetetlen adatokra lesz szükségünk, név, telefonszám (kérjük használja a +36-os verziót, pl.: +36307188644), majd a pontos cím adatok következnek, végül amennyiben szándékozik feliratkozhat hirlevelünkre (havi 1 db e-mail) a pipa elhelyezésével, de erre később is lesz lehetősége, majd kattintson a TOVÁBB gombra. 

3. VISSZAIGAZOLÁS

A regisztrácónál megadott e-mail címre érkezik egy üzenet a naturcentrum.hu <noreply@superwebaruhaz.hu> címről, kérjük, hogy az abban található linkre kattintva erősítse meg regisztrációját. 

4. ADATOK MÓDOSÍTÁSA

A linkre kattintva ismét a webáruház kezdő felületén találja magát és az alábbi visszaigazolással találkozik: Regisztrációját sikeresen aktiválta, azonosítójával és jelszavával beléphet a rendszerbe. Kattintson a jobb felső sarokban található BEJELENTKEZÉS gombra, eztkövetően adja meg e-mail címét, valamint a korábban megadott jelszavát. A belépést követően láthatja, hogy a jobb felső sarokban lévő információk megváltoztak: REGISZTRÁCIÓS ADATAIM/CÍMEK/RENDELÉSEK/KIJELENTKEZÉS amennyiben már viszatérő vásárlónk lesz ez a sor kiegészűl majd egy HŰSÉGPONTOK opcióval, erről bővebben itt olvashat. 

  • REGISZTRÁCIÓS ADATAIM - új jelszó megadása, név, telefonszám módosítása, hírlevélre történő feliratkozás, személyes adataim törlésének kérése
  • CÍMEK - a korábban megadott címet tudja módosítani, illetve további címeket tud felvenni 
  • RENDELÉSEK - a leadott rendeléseket, valamint azok státuszát tudja nyomonkövetni
  • KIJELENTKEZÉS - kijelentkezik a webátuházból, ezáltal nem tud rendelést leadni

5. RENDELÉS LEADÁSA - ÁTTEKINTÉS

A kiválasztott terméket/termékeket helyezze a KOSÁRBA, majd kattintson a Kosár áttekintése és fizetés gombra! A felületen a kosár tartalmát látja, amennyiben már vásárolt nálunk itt tudja beállítani a hűségont jóváírást is, amennyiben mindent rendben talált és megbizonyosodott a kiválasztott termékekről, valmint annak mennyiségéről kattintson a TOVÁBB gombra. Ezen az oldalon még módosíthat kosárnak tartalmán, változtathatja a kért mennyiséget, törölhet árúcikkeket. 

6. RENDELÉS LEADÁSA - SZÁLLÍTÁS

Láthatjuk, hogy az első áttekintés rész pipára váltott. Rendelésének leadása előtt kérjük tájékozódjon a fizetés és szállítási információkról. Webáruházunkban a minimum rendelési érték 3000 Ft, amennyiben ez alatti rendelési értéke van csak a személyes átvételi lehetőséget tudja választani DEBRECENBEN. 20.000 Ft felett ingyenes a szállítás. A listából válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatót (FOX, MPL, DPD, GLS, ExpressONE, Nemzetközi, Személye) az opciók mellet láthatja azt is, hogy hol tud BARION (online bankkártyás) azonnali fizetési lehetőséggel élni. Az oldal aljára görgetve menjünk a TOVÁBB gombra. 

7. RENDELÉS LEADÁSA - CÍMEK

Amennyiben házhozszállítást választott, a regisztrációnál megadott cím kerül autómatikusan megjelölésre, viszont amennyiben az előző résznél FOXPOST/GLS csomagpont/MPL automata és posta vagy postapont opciót választott ezen a felületen tudja megadni, kiválasztani a kért címet. Amennyiben Ön rendelkezik adószámmal azaz nem magánszemélyként kíván vásárolni, itt tudja megadni a számlázási cím adatokat is. Amennyiben mindent megfelelően kiválasztot kérem kattintson a TOVÁBB gombra.

8. RENDELÉS LEADÁSA - VÉGLEGESÍTÉS

Elérkezett a rendelés utolsó szakaszához a véglegesítéshez. Webáruházunk minden esetben e-számlát küld a vásárló részére függetlenül attól, hogy maganszemélyként vagy cégként vásárol, amennyiben papíralapon szeretné megkapni a számlát, kérjük azt a lap alján található Megjegyzés rovatba tüntesse fel. Amennyiben a szállítási opcióknál olyan szolgálatatást választott ahol a BARION embléma fel volt tüntetve, akkor itt tudja kezdeményezni az azonnali fizetési lehetőséget. FONTOS! a BARION rendszerre történő automatikus átirányítás csak a MEGRENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSE után irányít át. Amennyiben az előző oldalon bejelölte, hogy cégként vásárol ezen az oldalon adhatja meg adószámát. Felhívnánk figyelmüket a lap alján található MEGJEGYZÉS felületre, ahova bármilyen további infromációt, kérést küldhetnek részünkre. A rendelést minden esetben a sötét zöld MEGRENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSE gombra kattintva tudja elküldeni. 

A rendelés véglegesítését követően a rendszer automatikusan a regisztrációnál megadott e-mail címre a naturcentrum.hu <noreply@superwebaruhaz.hu> címről egy visszaigazoló levelet küld Rendelés visszaigazolás és rendelés kódjának számával.