KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni a globális COVID-19 járvány okozta várható helyzetről és a bevezetett intézkedésekről.

2020 tavasza óta rendszeresen figyelemmel kísérjük a koronavírus nemzetközi és hazai helyzetének alakulását, követjük a kiadott ajánlásokat és a kormányrendeletek által előírt rendelkezéseket.

Szállítói partnereink (Magyar Posta, Foxpost, GLS, Express One, Csomagküldő és a Packeta Group cégcsoport) folyamatosan tájékoztatnak bennünket a megtett óvintézkedésekről. Mivel az internetes kereskedelem továbbra is az egyik legbiztonságosabb értékesítési és kézbesítési mód fertőzésveszély esetén is, ezért javasoljuk, hogy ha módjukban áll, válasszák az automatás kiszállítást, hiszen az automaták felületét naponta fertőtlenítik, és az automatákat felkereshetik olyan időpontban is, amikor várhatóan kevesebb emberrel találkozhatnak.

Javasoljuk, hogy a készpénzes utánvét helyett használják bankkártyájukat, vagy válasszák a biztonságos online fizetést a Barion felületén. A személyes átvétel lehetőséget ideiglenesen felfüggesztjük, hogy senkit se tegyünk ki a fokozott fertőzés veszélyének.

További információk olvashatóak a COVID menüpont alatt. 

Megértésüket előre is köszönjük! Vigyázzunk egymásra!

Natúr Centrum - 10 éve Központban az egészség!

További hírek