COVID tájékoztatás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni a globális COVID-19 járvány okozta várható helyzetről és a bevezetett intézkedésekről. 2020 tavasza óta rendszeresen figyelemmel kísérjük a koronavírus nemzetközi és hazai helyzetének alakulását, követjük a kiadott ajánlásokat és a kormányrendeletek által előírt rendelkezéseket.

Webáruházunk egyenlőre zavartalanul működik, de a járványügyi helyzet  mellett természetsen mi sem mehetünk el intézkedés, tájékoztatás nélkül.

A személyes értékesítést, piacokon, eseményeken történő kitelepülést, bemutatkozást határozatlan idejig felfüggesztettük, termékeink megvásárlására csak online tudunk lehetőséget biztosítani.

A megnövekedett internetes kereskedelem miatt elképzelhető, hogy a szállítási idők a megszokottnál hoszabb ideig tartanak 1-1 küldemény kézbesítése több napot is igénybevehet! Átlagos szállítási idők:

  • Magyar Posta - 2-3 nap
  • Express One - 2-3 nap
  • GLS - 4-5 nap
  • Foxpost 5-10 nap

Szállítópartnereink folyamatosan tájékoztatnak bennünket az aktuális óvintézkedésekről, rendelkezésekről. A megnövekedett csomagszámok miatt sajnos több napos csúszással kell számolni. Az esetleges szigorú karantén intézkedések során elképzelhető, hogy partnereink felfüggeszthetik működésüket, így sajos mind a beszállítások és a vásárlói kiszolgálások is csúszhatnak. Nemzetközi viszonylatban, folyamatosan követjük a szállítópartnerünk lehetőségeit, és törekszünk a lehető legrövidebb idő alatt értesíteni a vásárlót, hogy küldeményét mikor tudja megkapni.

A következő időszakban elképzelhető, hogy egyes termékekből tartós készkethiány léphet fel

Az internetes vásárlás továbbra is a legbiztonságosabb vásárlási és kézbesítési opció a pandémia idején, hiszen egyedül a futárral kerünk kapcsolatba, amennyiben bankkártyával fizetünk a rendelésnél még ezen személyes kontaktus is minimalizálható.

Megértésüket előre köszönjük! Vigyázzunk egymásra!

Gyulavári Attila Zsolt és a Natúr Centrum csapata