KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS INTÉZKEDÉSEK

Tisztelt Vásárlóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatos várható helyzetről és a bevezetett intézkedésekről.

A következő időszakban: elképzelhető, hogy egyes termékekből készlethiány léphet fel, s elképzelhető, hogy egy esetleges karantén előrehaladtával szállítási partnereink átmenetileg felfüggesztik működésüket, így bizonyos termékekből tartós hiánnyal számolhatunk.

Szállítói partnereink (Magyar Posta, Foxpost, Csomagküldő és a Packeta Group cégcsoport) folyamatosan tájékoztatnak bennünket a megtett óvintézkedésekről. Mivel az internetes kereskedelem továbbra is az egyik legbiztonságosabb értékesítési és kézbesítési mód fertőzésveszély esetén is, ezért javasoljuk, hogy ha módjukban áll, válasszák az automatás kiszállítást, hiszen az automaták felületét naponta fertőtlenítik, és az automatákat felkereshetik olyan időpontban is, amikor várhatóan kevesebb emberrel találkozhatnak. Javasoljuk, hogy a készpénzes utánvét helyett használják bankkártyájukat, vagy válasszák a biztonságos online fizetést a Barion felületén. A személyes postai átvételi lehetőséget ideiglenesen felfüggesztjük, hogy senkit se tegyünk ki az utcán történő várakozásnak, illetve a fokozott fertőzés veszélyének.

Megértésüket előre is köszönjük! Vigyázzunk egymásra!

Natúr Centrum - Központban az egészség!

További hírek