2022. július 26. és augusztus 5. között készlet ellenőrzést, valamint technikai karbantartást végzünk! Ezen időszakban leadott rendeléseik később kerülnek feldolgozásra, azok szállító partnereink felé történő továbbítása augusztus 8-tól veszi kezdetét.

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Tisztelt Vásárlóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket a FOXPOST és a Magyar Posta által közzétett információkról.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a COVID19 járvány kapcsán foganatosított óvintézkedéseinkről.

FOXPOST:

A csomagkézbesítést folyamatosan garantáljuk, kizárólag esetleges hatósági korlátozás esetén fogunk eltérni a standard töltési/ürítési időpontjainktól. Jelenlegi tudásunk szerint a postai szolgáltatások, különös tekintettel a csomagokra, alacsony fertőzésveszélyt jelentenek, autóink mozgása csak a legvégső esetben kerülhet korlátozásra.  

A csomagautomaták felületeit naponta alkoholos tisztítószerrel tisztítjuk, futáraink más személlyel történő érintkezési lehetőségeit minimalizáltuk, a napi munkamenet során szinte alig találkoznak emberekkel, az automaták kezelése után azonnal autóba ülnek és folytatják túraútvonalukat.

Raktárunkat zónákra osztottuk a raktáros és fuvarozási tevékenységekben résztvevők nem léphetnek át egymás zónáiba. A Táblás utcai raktárunkba továbbra is behozhatóak a csomagok, erre a célra. „feladási zónát” alakítottunk ki, kérlek Titeket csak rakjátok le ide a küldeményeket. Szállítóleveleket aláírásakor a kollégáiknak 1,5-2 m távolságot kell tartaniuk, kérem, hogy segítsétek ebben munkájukat!

Az ügyfélszolgálatos kollégáink home office-ból fogadják a bejövő hívásokat, az internet sebesség-fluktuáció miatt előfordulhatnak kisebb hang minőségbeli problémák, amelyek miatt elnézést és megértést kérek Tőletek.

Arra is számítunk, hogy a csomagvolumen radikálisan nőhet, miután az internetes kereskedelem valamint az automatás átvétel továbbra is az egyik legbiztonságosabb értékesítési és kézbesítési mód fertőzésveszély esetén is, ezért erre is felkészültünk.

MAGYAR POSTA:

A postákon a takarítások fertőtlenítőszerek fokozottabb használatával történnek. Az ügyfélterekben nyitvatartási időben naponta többször is végeznek fertőtlenítő tisztítást, kiemelten a kilincsek, ügyfélpultok és más közös használatú felületeken.

A Magyar Posta a járványról szóló hírek megjelenése óta folyamatosan tájékoztatja munkatársait a járványveszéllyel illetve a megelőzéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról. A társaság kézfertőtlenítőt biztosít a kézbesítőknek, valamint a postákon, a logisztikai üzemekben és a nagylétszámú irodaházakban, egyéb postai létesítményekben dolgozó munkatársak számára. A vállalat vezetői kérik a munkavállalóktól, hogy tájékoztassák közvetlen felettesüket, amennyiben fertőzött területen jártak, vagy kapcsolatba kerülhettek fertőzöttekkel.

Március elején döntést hozott arról a Magyar Posta, hogy halasztja vagy törli a nagyobb létszámú rendezvényeitA munkatársak lemondták vagy halasztották a hivatalos külföldi utazásokat, illetve szakmai programokat is.

A Magyar Posta Zrt. rendelkezik a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kidolgozott útmutatót követő Pandémiás Intézkedési Tervvel. A társaság február vége óta Veszélyhelyzet-kezelési Bizottságot működtet, biztosítva ezzel a folyamatos felkészülést.

A fertőzött területekről érkező küldemények tekintetében az Országos Tisztifőorvos állásfoglalását tartjuk irányadónak, mely szerint „a vírus csak élő sejtekben szaporodik, így például a Kínából érkező csomagok teljesen veszélytelenek”, ezért az alapvető higiénés előírásokon kívül nem indokolt egyéb intézkedés bevezetése.

 

További hírek