2022. július 26. és augusztus 5. között készlet ellenőrzést, valamint technikai karbantartást végzünk! Ezen időszakban leadott rendeléseik később kerülnek feldolgozásra, azok szállító partnereink felé történő továbbítása augusztus 8-tól veszi kezdetét.

Folyamatos termékfrissítés a Natúr Centrumban

Az elmúlt időszakban számos gyártó termékeit frissítettük webáruházunkban!

Keresse az új VIRDE termékeket:
A VIRDE HUNGÁRIA Kft. 2007-ben alapítódott azzal a céllal, hogy a Cseh VIRDE anyavállalat kiváló minőségű kozmetikai termékeit, valamint étrend-kiegészítőit forgalmazza Magyarországon. A VIRDE termékek gyártása 2007 óta kizárólag a Cseh Köztársaságban zajlik. A VIRDE kozmetikai termékeket gyártó üzletága, gyógynövénytartalmú gélek, krémek előállításával nemcsak Magyarországon, hanem Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és már Romániában is egyre szélesebb körben válik ismertté.
 
Válogasson a YAMUNA termékei között:
A Yamuna egy magyar kozmetikai márka, melynek filozófiája, hogy a természetnek mindenre van megoldása. Ezért a modern kor igényeit a növények ősi tudását felhasználva igyekszik kielégíteni.
A Yamuna termékek kizárólag a természetben is megtalálható hatóanyagokat és illóolajokat tartalmaznak. Fejlesztésük során elsődleges szempont, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokat használjanak.
A fogyatékkal elő emberek segítésére és munkával való ellátására a Yamuna termékeket fogyatékkal élők csomagolják.
 
Natúr Centrum - Központban az egészség!

További hírek