TALÁLKOZZUNK!

Vásárlás előtt megtapintaná, kipróbálná a kiszemelt terméket? Segítséget kérne az Önnek leginkább megfelelő termék kiválasztásában? Találkozzunk személyesen! Ezeken a rendezvényeken, piacokon talál meg minket:

 DEBRECENI  VÁSÁRCSARNOK  KÉZMŰVES ASZTALOK AZ EMELETEN

 

2019. junius 29. Karcag  Karcagi birkafőző fesztivál

 

 

 

 Kereskedelmi tevékenységünk legfőbb törekvése, hogy olyan termékekkel ismertessük meg a vásárlókat, melyek segítenek megőrízni, - esetenként javítani - egészségi állapotukon. Jó minőségű árukat kínálunk, a többség számára megfizethető áron.

Legyen szó akár gyógynövényes krémekről és szappanokról, akár biogyapjú ágyneműről, vagy  gyógyító mágnesekről - a naturcentrum.hu az Ön webáruháza!  -  Nemcsak szépségükkel, de csodálatos kisugárzásukkal is elbűvölnek bennünket az ásványok. Egészségi állapotunkat javíthatjuk az ásványból készült ékszerek használatával.  Válasszon kedvére!  

Aki szeretné megtapasztalni a Reiki-energia harmonizáló, nyugtató hatását, előre egyeztetett időpontban részt vehet egy kezelésen Debrecenben.  (Bővebben a webáruházban olvashat erről.)

Minden kedves érdeklődőnek és vásárlónak jó böngészést kívánunk, reméljük hamarosan találkozunk!

 

 

 

 Az elmúlt tiz évben sok elégedett vásárlótól kaptunk pozitív visszajelzéseket. Próbálja ki termékeinket, tegyen egy lépést egészsége érdekében!